איך מרוויחים גן עדן

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 15/09/21 16:37 ט בתשרי התשפב

שאלה

אם אני בתשובה מלאה ועשיתי חטאים ומקומי בגהינם רציתי לדעת את כל הדרכים האפשרויות שאפשר לצאת משמה? בבקשה זה דחוף לי! (שמעתי שמצוות מנקים גהינם או חתונה או אם אהיה רב אם תלמידים או תיקונים או תעניות של לימוד תורה או שאני יעשה ילדים ועוד!) זה נכון? וגם כל מה שנכון תגידו לי זה יעזור לי מאוד!

תשובה

שלום

אני לא יודע למה אתה חושב שאתה בגיהנם.

אין דבר העומד בפני התשובה, ומי שעושה תשובה אמיתית מעומק הלב, הוא הופך להיות צדיק ומתקן את כל חטאיו הקודמים, ובוודאי יזכה להיות בגן עדן.

כל טוב וגמר חתימה טובה