אני מאוהבת בו

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 15/01/03 23:40 יב בשבט התשסג

שאלה

שלום לכבוד הרב!

אני נערה בת 16.7 אני אוהבת כבר שנה וחצי בחור בן 20 הוא גר בישוב שלי (המשפחות חבירות טובות) בחתונה של אחי לפני שנה הוא אמר לאמא שלי שהוא רוצה קשר איתי ואמי אמרה עוד שנתיים אני מסכימה אז הוא אמר לה שתשמור אותי בשבילו עכשיו כל פעם שאני רואה אותו אני משתגעת וגם הוא שתינו מתבישים ואפ אחד לא יכול להתחיל לדבר. מה אני אמורה לעשות איך להתנהג?(דרך אגב ההורים שלו לוחצים עליו להתחיל איתי בקשר) תענה לי בדחיפות תודה רבה.

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

את נערה בוגרת .ואת צריכה לקבל על עצמך אחריות למעשייך .את זו שצריכה להחליט מה לעשות.

לדעתי יש לך לחשוב קצת הלאה....
ומה יקרה אם הוא יתחיל את הקשר איתך האם את תסכימי?
אם התשובה שנתת היא כן. אז חשבי נא מה מטרת הקשר בינכם?
האם את הולכת להתחתן איתו השנה או שנה הבאה?
אם התשובה היא לא !
אז בשביל מה לך הקשר כעת!!!
מה זה יתן לך חוץ מלהשוויץ בפני החברות שלך יש חבר ...
הזכרת בשאלה שאת אוהבת אותו.
דעי לך כי הרגש הזה שאת מרגישה הוא רגש חיובי וטוב.
זהו רגש טבעי ומצויין שאת מגלה אותו בתוכך.
אבל בשלב זה של חייך את צריכה להתגבר על הרגש הזה
ו"לשמור " אותו ל "בבוא בזמן".
את כעת בתקופה של לימודים.עוד מעט יבואו הבגרויות.
אז למה לך להשקיע את האישיות שלך בחברות עם בן כשאין לך מטרה.זה לא הזמן כעת.
בשלב זה את צריכה:
להשקיע בעצמך ,
לפתח את האישיות שלך,
לעבוד על המידות שלך.
לעסוק בתחביבים בזמנך הפנוי (ולא לסגור את הזמן לפגישות עוורות עם הבחור )

וכשיגיע הזמן, השם יעזור לך להפגש איתו (?)
כי אם הוא האיש שלך אין לך מה לפחד אף אחת לא תתחתן איתו.רק את.

אז למה למהר?

בהצלחה,

עוזיאל

.