מעשה כשפים

חדשות כיפה הרב שמואל זעפרני 10/01/03 02:45 ז בשבט התשסג

שאלה

השאלה הינה רצינית ביותר והיא כך,

הכיצד מטפלים באישה העוסקת במעשה כשפים קשים אם וודאות מוחלטת ע"י רב שטיפל ומביע חשש מאותה אישה. במקביל היא רודפת בצע כסף וממון ותעשה הכל על מנת להשיגו וגם במחיר ילדיה שהם אט אט הופכים לשליחים פוטנצייאלים ממשיים.

אקטים נוספים באופיה של אותה אישה, שקרים, מחשבת מזימות וביצוען, הסתה ללא פשרות, פגיעות נפש קשות בקורבנותיה, נקמנית ללא סיבה, ומתארת את עצמה כאילו הייתה צדקת גמורה.

העניין מאוד רציני ובוא קיימים ממש השלכות שיצאו לפועל במו ידיה חד וחלק...

השאלה הנשאלת בעיקרון,

א, אם בכלל ניתן לטפל בתופעה שכזו?

ב, האם יש רב או מקובל שיוכל לסייע?

ג, האם אפשרי שיפנו אלי אישית באמצעות האימל

על מנת לטפל בתופעה מרה שכזו.

על הפרק העכשוי קיימים גילויים קשים מאוד במעשיה וכן העניין דורש טיפול ממשי

בכבוד רב הפונה

תשובה

שלום לשואל,
כל העניין באותה מכשפת הם דברים בטלים ומבוטלים,ואין להתחשב בהם כלל וכלל.
בברכה וכל טוב
שמואל זעפרני