נטיעות עם בנות

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 08/01/03 20:03 ה בשבט התשסג

שאלה

שלום רב!

אני חניך בתנועת הנוער "עזרא". אני מתלבט האם לצאת לנטיעות השנה, כי אני יודע שיהיו שם בנות ורוב הסיכוים שאני אסתכל אליהן.

אני מפחד ליפול בצניעות. אבל.. אני חניך די "שרוף" וזה מבחינתי צעד מאוד קיצוני.

מה לעשות?

תודה רבה!

אודה לרב אם תפרסם את התשובה באתר.

תשובה

אל תלך!!!

***

אגב. מבחינה חקלאית רצוי לנטוע בט"ו באב ולא בט"ו בשבט. הנטיעות לא נקלטות בתקופה זו של השנה ואם רוצים לנטוע - יש לנטוע לפני ט"ו בשבט.

כל הענין הזה של נטיעות בט"ו בשבט הוא מחודש, נחמד ואולי חינוכי, אבל לא כל כך מעשי.