תנועת הנוער בני עקיבא

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 16/01/03 08:30 יג בשבט התשסג

שאלה

כבוד הרב,

שמי מאי, אני בת 14 ותלמידת כיתה ט'.

במסגרת שיעורי הסטוריה נתבקשנו לכתוב עבודה על אחת מתנועות הנוער.

אני החלטתי את עבודתי לכתוב על תנועת הנוער בני עקיבא- כאשר שאלת החקר שלי היא מה הייתה מעורבותן של הבנות בתנועה זו, ומה יחסה של הדת לגביי מעורבות זו.

אשמח אם תוכל לספר לי קצת על מעורבותן של הבנות והאם הדת רואה מעורבות זו בעין יפה.

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

אין לי ידע הסטורי על נושא שאלתך עמך הסליחה.
רק זאת אומר כי תנועת נוער זהוא דבר מצויין לנוער!!
יש בתנועת נוער המון המון דברים חיוביים .
זה נכון גם לבנים וגם לבנות.

תנועת בני עקיבא שמה לה למטרה לחנך ולהתחנך ברוח התורה והעבודה.
ויש לתנועה זו שאיפות גדולות וטובות בתחום התורה בקיומה ובהגשמתה וגם בתחום העבודה בהשיישבות ובהשתלבות בבניין החיים במדינת ישראל.

השאיפה הזו היא שאיפתם הבנים והבנות.
להגדיל תורה ולהאדיר עבודה.

עייני נא באתר של בני עקיבא:
http://search.msn.co.il/FlashFrame.asp?answerflag=1