זמן סוף תפילת שמע ישראל ביחיד בשחרית שבת

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 10/04/24 17:49 ב בניסן התשפד

שאלה

שלום, אני מתפללת תפילת שחרית ביחיד בביתי, ואני משתדלת לומר את קריאת שמע עד 3 שעות מהזריחה.

האם בתפילת שחרית של שבת - אני גם צריכה לומר קריאת שמע עד 3 שעות מהזריחה?

תודה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אשריך שאת עומדת בתפילה לפני הקב"ה ויהי רצון שיתקבלו תפלותיך לפני אדון כל.

גם בשבת יש להקפיד לגמור קריאת שמע לפני תום ג' שעות. נשים יכולות להקל להחשיב את השעות בתקופה זו (10.4) עד 9.20 בבוקר.

חג כשר ושמח

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ