אבלות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 11/04/24 07:30 ג בניסן התשפד

שאלה

שלום. אני בתוך השלושים על אבי ז"ל. במלחמה גויסתי בצו 8 לכמה חודשים. לאחרונה היחידה שלי הזמינה את המשפחות ליום כיף בלונה פארק. הילדים מצפים מאוד לאירוע. אשתי מטופלת בתינוק, היא לא תלך לבד וכמובן שלא תעלה איתם על מתקנים. השאלה מה עליי לעשות. ברור שזה רק בשביל הילדים, לי אין עניין בזה, אבל בכל זאת מדובר ב"הפנינג" שמח. תודה.

תשובה

שלום וברכה

ראשית, המקום ינחמכם, ותראו טוב בחייכם.

בוודאי שהדבר מותר.

אתה לא הולך לשם למען עצמך, כי אם לטובת הילדים והמשפחה, לאחר המלחמה הזו, ואף שמדובר בהפנינג לילדים - לגביך זה כלל לא קשור.

וראו בנחמה.

כל טוב