להודות לה'

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 20/04/24 20:31 יב בניסן התשפד

שאלה

שלום הרב,

רציתי לדעת איך אפשר לשמוח בחג ולהודות לה' בחג שכל עניינו 'והגדת לבנך'?

אנחנו כל כך רוצים ילדים. ורוצים לזכות ולקיים את כל המצוות שקשורות בעניין, ואחרי אין ספור תפילות ודמעות קשה לי המחשבה על ליל הסדר שמתקרב, ביחוד שזה חג כל כך משפחתי וסביב הילדים ואפילו הנחמה שבחיבוק מהאיש המדהים שלי אסור לי לקבל.

ואני יודעת שזה כפיות טובה, ויש לי המון על מה להודות. אבל הקושי והחוסר כל כך גדולים

תשובה

שלום וברכה

אני מבין כל כך טוב את השאלה.

אשמח אם תקשיבי לראיון ברדיו מורשת שדברתי על כך:

https://drive.google.com/file/d/1v0x74WpnebaweKOg2Z27faiooXv3a3GV/view?usp=drive_link

ואם תרצי לשוב ולדון בכך - בשמחה.

כל טוב